Анкетные вопросы по теме курение один из вредных привычек

Анкетные вопросы по теме курение один из вредных привычек

МОЛИТВЫ ОБ ИЗБАВЛЕНИИ ОТ ПЬЯНСТВА

ОБ ИЗБАВЛЕНИИ ОТ СТРАСТИ ПЬЯНСТВА И ЗАПОЯ

 

1.    Молитвы ко Пресвятой Богородице пред Ея Иконой «Неупиваемая Чаша»

Тропарь, глас 4

Днесь притецем, вернии, к Божественному и пречудному образу Пресвятыя Богоматери, напояющей верных сердца небесною Неупиваемою Чашею Своего милосердия и людям верным чудеса показующей. Яже мы видяще и слышаще духовно празднуем и тепле вопием: Владычице Премилостивая, исцели наша недуги и страсти, молящи Сына Твоего Христа Бога нашего спасти души наша.

Молитва

О Премилосердная Владычице! К Твоему заступлению ныне прибегаем, молений наших не презри, но милостиво услыши нас: жен, детей, матерей и тяжким недугом пиянства одержимых (имя рек), и того ради от матере своея, Церкви Христовы, и спасения отпадающих братий и сестер и сродник наших исцели.

О Милостивая Мати Божия, коснися сердец их и скоро возстави от падений греховных, ко спасительному воздержанию приведи их.

Умоли Сына Своего, Христа Бога нашего, да простит нам согрешения наша и не отвратит милости Своея от людей Своих, но да укрепит нас в трезвении и целомудрии.

Приими, Пресвятая Богородице, молитвы матерей, о чадех своих слезы проливающих, жен, о мужах своих рыдающих, чад сирых и убогих, заблудшими оставленных, и всех нас, к иконе Твоей припадающих. И да приидет сей вопль наш, молитвами Твоими, ко престолу Всевышняго.

Покрый и соблюди нас от лукаваго ловления и всех кознех вражиих, в страшный же час исхода нашего помози пройти непреткновенно воздушныя мытарства, молитвами Твоими избави нас вечнаго осуждения, да покроет нас милость Божия в нескончаемые веки веков. Аминь.

 

2.  Святому мученику Вонифатию (память 19 декабря/1 января)

Молитва

О, многострадальный и всехвальный мучениче Вонифатие!

Ко твоему заступлению ныне прибегаем, молений нас, поющих тебе, не отвержи, но милостивно услыши нас. Виждь братию и сестры наша (имя рек), тяжким недугом пианства одержимыя, виждь того ради от матере своея, Церкви Христовой, и вечнаго спасения отпадающия.

О, святый мучениче Вонифатие, коснися сердцу их данною ти от Бога благодатию, скоро возстави от падений греховных и ко спасительному воздержанию приведи их. Умоли Господа Бога, Егоже ради страдал еси, да простив нам согрешения наша, не отвратит милости Своея от сынов Своих, но да укрепит в нас трезвение и целомудрие, да поможет Своею десницею трезвящимся спасительный обет свой до конца сохранити во дни и нощи, в Нем бодрствующе и о Нем добрый ответ на страшное судилище дати.

          Приими, угодниче Божий, молитвы матерей, о чадех своих слезы проливающих, жен честных, о мужех своих рыдающих, чад сирых и убогих, от пианиц оставленных, всех нас, к иконе твоей припадающих, и да приидет сей вопль наш молитвами ко Престолу Всевышняго даровати всем по молитвам их здравие и спасение душ и телес, наипаче же Царство Небесное.

          Покрый и соблюди нас от лукаваго ловления и всех козней вражиих, и в страшный час исхода нашего помози прейти непреткновенно воздушныя мытарства и молитвами твоими избави вечнаго осуждения. Умоли же Господа даровати нам к отечеству нашему любовь нелицемерную и непоколебимую, пред врагами Церкве Святыя видимыми и невидимыми, да покроет нас милость Божия в нескончаемые веки веков. Аминь.

 

3. Преподобному Моисею Мурину (память 28 августа/10 сентября)

Молитва

          О, великая сила покаяния! О, неизмеримая глубина милосердия Божия! Ты, преподобне Моисее, был прежде разбойником, но потом ужаснулся своих грехов, возскорбел о них и в раскаянии пришел в монастырь, и там в великом плаче о своих бывших беззакониих и в трудных подвизех поста и молитвы проводил дни свои до кончины, и удостоился Христовой благодати прощения и дара чудотворения.

          О, преподобне, ты от тяжких грехов достигл пречудных добродетелей! Помози и молящимся тебе рабом Божиим (имя рек), влекомым в погибель от безмернаго вина употребления, повреждающаго безсмертную душу и тело – храм Духа Святаго. Склони на них свой милостивый взор и не презри их, но внемли им, прибегающим к тебе.

          Моли, святе Моисее, Владыку Христа, чтобы Он, Милосердый, не отверг их безсильных и несчастных, которыми овладела страсть чрезмернаго винопития, и не возрадовался бы диавол их погибели, ибо все мы, как создания Божии, искуплены Пречистой Кровию Сына Его. Услышь же, преподобне Моисее, молитву их и нашу. Отгони от них диавола, даруй им силу победить их страсть, приведи их на путь добра, освободи от рабства страстем, избавь от пагубы безмернаго винопития, дабы, обновленнии, в духовном трезвении и светлом уме, возлюбили они всяческое воздержание и благочестие и вечно прославляли спасающаго всегда создания Свои Всеблагаго Бога, Емуже подобает слава, честь и поклонение, во веки веков. Аминь.

 

По благословению священника можно взяться за молитвенный труд, молясь за своих родных и близких, страдающих от пьянства. Для этого необходима сугубая молитва и пост:

- Каждое утро, поминая о здравии своих родных и близких, поминать и недугующего душою и одержимого страстью пьянства;

- Взять на себя сорокадневный подвиг чтения акафиста в честь иконы Божией Матери «Неупиваемая Чаша» и канона святому мученику Вонифатию;

- Взять на себя сорокадневный подвиг чтения «Псалтири», прося после каждой «Славы» для вашего близкого просветления души, ума и сердца, умиротворения и покоя.

                                                                                                           Аминь.

 

 

Версия для печати:

Молитвы об избавлении от пьянства.doc


Назад к списку

Источник: http://andrey-one.prihod.ru/molitvoslovcategory/vi...

Категории Жить здорово все о позвоночнике пятна на позвоночнике коричневого цвета
Тахикардия и боли в сердце
Диффузные изменения печени. какие. болезни. могут. быть
Metodika ультрасонографиi вен нижних конечностей
Из-за чего сильно бьется сердце
Что нужно принимать при приступах стенокардии
Как определяют воспаление в предстательной железе
Чи можна пити простоквашу при аденомі
Язва 12 перстной кишки нет аппетита
Задачи массажа лица техника массажа нервов и болевых точек
Эффиктивность эсливера при циррозе печени
Резко бросает в пот сердцебиение подташнивает руки мокрые уши залаживает
Как удалиться пятна жира со светлой натуральной кожи
Вениум от варикоза отзывы
Непрекращающаяся острая боль в голове в лобной части с чувством онемения мозга
Гормоны кишечника
Что принимать при сильных болях в желудке
Гепатитная программа в республике башкортостан
Мокрица трава при сахарном диабете
Гастроэнтеролог аврора 6
Антистатик-заземлитель с отражателем stop орел и метал. сердечником, 55см